Naziv projekta: Hotel Park, Split
Datum instalacije: Srpanj 2015

Opis:
Hotel „Park“ je najstariji i najomiljeniji hotel splićana i njihovih gostiju . Nakon preuređenja hotel „Park“ dobio je dodatne sadržaje koju su morali imati i prestižno glazbeno ozvučenje. Sada ima 72 sobe gdje su ugrađeni APART CM4T zvučnici, dogradnju na zapadnom pročelju, te nove prostore za dodatni sadržaj poput podzemne garaže, bazena, kongresne dvorane kapaciteta do 450 osoba, adekvatnog spa centra i „staklenog vrta“ na postojećoj terasi.

Pozadinsko ozvučenje je odrađeno s klasičnim zvučnicima profinjenog zvuka CM6T te komunikacijski hodnici s ugradbenim zvučnicima CM6E, a kongresna dvorana ima ugradbene stropne HiFi zvučnike CMX20T te nadgradne zvučnike MASK8 i SUB2400 subwooferi.

Prezentacijske dvorane su opremljene također s ugradbenim zvučnicima CMX20T. Postoji mogućnost kombinacije prezentacijski dvorana u više načina rada. Sve dvorane opremljenje su SCREENLINE ugradbenim platnima, a kao posebu pogodnos bi istaknuli “Univox by Edin” induktivnu petlju u kongresnoj dvorani, kako bi i osobe sa slušnim poteškoćama imale mogućnost jasno i razgovjetno čuti sav sadržaj koji se izvodi.

Cijela kontrola u hotelu i multimedijskim dvoranama vrši se preko BIAMP Red-1 kontrolera ili preko DaVinci korisničkog sučelja, svakog posebno definiranog za potrebe korisnika.

Galerija slika
http://hust.hr/hotel-park-split-galerija-slika/

 
Popis instalirane opreme:

APART:
Zvučnici: CMX20T, CM6T, CM6E, CM4T, MASK8, SUB2400, CMBB,
Aktivna oprema: MICPAT D, REVAMP 4120T, REVAMP 1680, REVAMP 2600, PC 1000R MKII.

BIAMP:
Aktivna oprema: NEXIA PM, NEXIA SP, RED-1

UNIVOX:
Aktivna oprema: PLS-X5

SCREENLINE:
Elektromotorna platna: WAVE 355, WAVE 305
 

 

Izjava korisnika:
Zvuk je u dvorani Grand Park odličan, imamo trenutno projekcije starih filmova i sve savršeno radi!“ – Davina Ljubičić Đirlić

 

Pogledajte video sa otvaranja:

 

Vezani radovi


APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin