Naziv projekta: Portus Beach Club – D-Marin Dalmacija, Sukošan
Datum instalacije: Srpanj 2016
Photo by: Stipe Surać

Opis:
D-Marin Dalmacija, najveća marina u Hrvatskoj, nalazi se u prirodno zaštićenom zaljevu, 7 km južno od grada Zadra. Budući da se nalazi u samom središtu Dalmacije, ovaj prirodni prolaz otvara mogućnosti za istraživanje jednog od najboljih područja krstarenja u svijetu s brojnim otocima, nacionalnim parkovima i parkovima prirode, kao i blizinu starih gradova s bogatom kulturnom baštinom.

Pošto je sve podređeno eleganciji i luksuzu tako i pozadinska glazba mora biti jednako ukomponirana. Koristi se najnovija oprema ozvučenja trenutno dostupna u segmentu pozadinske glazbe. Osjećaj ugode također se temelji na pozadinskom zvuku ugodnome za slušanje. Da bi to postigli koristili smo opremu poznatih svjetskih marki: APART, BIAMP, UNIVOX Edin te Screenline.

Kako bi se osigurala maksimalna raznovrsnost u pozadinskoj glazbi cijeli kompleks ima ukupno četiri zasebne zgrade i 14 zonama. Neki od njih su: recepcija, lobby, bar, unutarnji i vanjski restoran sa terasom, VIP zona, beach club na prvome katu, vanjski bar Rum Shack, WC područja te veliki prostor za sunčanje.

Galerija slika
http://hust.hr/portus-beach-club-d-marina-sukosan-galerija-slika/

 
Popis instalirane opreme:

APART:
Aktivna oprema: REVAMP 4120T, REVAMP 4240T, REVAMP 2060T, REVAMP 2120T, REVAMP 2600, PMR4000R, PCR3000MKIII,
Zvučnici: CMX20T, CM6T, CMAR 6T, CMAR 8T, MASK 6T, MASK 4T, MPH 31G, CM BB, SUB A-165, SUB 2400.

BIAMP:
Aktivna oprema: TESIRA FORTE AVB, TESIRA EX-IO

UNIVOX:
Aktivna oprema: DLS-50

SCREENLINE:
Elektromotorna platna: WAVE 203
 

 

Vezani radovi


APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin