TesiraForte_list

Vaš FORTE je želja za dobrim zvukom!

Naš FORTE je isporuka savršenoga zvuka, bez obzira na sve!

 

OPIS:

Predstavljamo vam naš najnoviji proizvod na području DSP procesora! Tesira FORTÉ je najnoviji DSP proizvod na tržištu koji također podržava AVB standard!
Kombinirajući naše iskustvo s povratnim informacijama na tržištu došli smo do rješenja kako svakom korisniku pružiti ono što on želi. Svaki Tesira FORTÉ model je dizajniran i optimiziran za rješavanje različitih poslovnih izazova. Također smo svjesni da neke aplikacije ne zahtijevaju audio umrežavanje, no svaka aplikacija zahtijeva savršen zvuk! To je razlog zašto u ponudi od svakog modela imamo verziju sa i bez AVB priključka. Obje verzije nude isti skup opcija, jedina razlika je sposobnost za prijenosa zvuka pomoću AVB-a.

Kako bi se poboljšala funkcionalnost i fleksibilnost Tesira FORTÉ, dodali smo i USB priključak za svaki model. USB ulaz se izravno veže na tehnologiju nekog trećeg povezanog uređaja što vam omogućuje korištenje današnjih najsofisticiranijih konferencijskih rješenja. Neke aplikacije gdje možete razmisliti o korištenju USB Audio tehnologije su:

 1. Konferencije – Povežite se izravno s računalom
 2. Sudsko snimanje – Povežite se izravno s uređajem za snimanje
 3. Pozadinska glazba – primanje digitalnog audio signala izravno s izvora glazbe
 4. Snimanje predavanja / prezentacije – izravno povezivanje s uređajima za snimanje.

 

Tesira FORTÉ AVB AI

je standardni model za savršen audio sustav. Svi modeli sadrže što i AI model uz još neke dodatne opcije.

 •    – 128 x 128 kanala AVB
 •    – 12 mikrofonskih / linijskih ulaza
 •    – 8 mikrofonskih / linijskih izlaza
 •    – Gigabit Ethernet priključak
 •    – Do 8 podesivih kanala za USB audio
 •    – RS-232 serijski priključak
 •    – 4-polni priključak za podesive logičke ulaze/izlaze
 •    – 2-linije OLED zaslona s navigacijskim tipkama osjetljivima na dodir
 •    – Visina 1 rack uređaja (1 HE)
 •    – Interno univerzalno napajanje
 •    – Tesira uređaj server klase

 

Tesira FORTÉ AVB CI

je kodek za konferencijska rješenja koji uključuje sve značajke standardnog modela AI s dodatkom Sona™ AEC tehnologije koja je sadržana na svih 12 ulaza

 

Tesira FORTÉ AVB TI

je kodek koji koristi standardnu telefonsku liniju a uključuje sve značajke standardnog modela AI s dodatkom Sona™ AEC tehnologije koja je sadržana na svih 12 ulaza te uključuje i standardno telefonsko sučelje preko RJ-11 priključka.

 

TesiraFORTÉ AVB VI

je kodek za VoIP konferencije koja uključuje sve značajke standardnog modela AI s dodatkom Sona™ AEC tehnologije koja je sadržana na svih 12 ulaza te s uključenim VoIP povezivanjem preko RJ-45 priključka.

 

Svi modeli bez AVB priključka imaju istu funkcionalnost kao i prethodno navedeni AVB modeli, osim onih koje se posebno odnose na AVB umrežavanje. Oni se još uvijek mogu povezati na uređaje s tehnologijom drugih proizvođača te ih se može kontrolirati i programirati daljinski preko mreže.

 

PREUZMI:

 

 

Proizvodi iz kategorije


APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin