univox-pls-x5_m

SLJEDEĆA GENERACIJA POJAČALA INDUKTIVNE PETLJE

 

Opis:

Pojačalo induktivne petlje namjenjeno za predavaonice, velike konferencijske dvorane, crkve, izlazne perone na aerodromima te velike privatne sobe.

PLS-X serija pojačala induktivne petlje je serija profesionalnih pojačala s najvećim stupnjem iskoristivosti koja se trenutno može dobaviti. Uređaj ima visinu od samo 1HE i dolazi s priborom za postavu pojačala u 19″ rack ormare. Obzirom da je širina uređaja pola širine za postavu u rack moguće je u 1HE visine postaviti dva uređaja.

PLS-X serija sadrži elektroniku koja ima 90% iskoristivosti. Gubitak energije napajanja u tradicionalnim pojačalima je 8-9 puta veća u usporedbi s PLS-X serijom. Pojačalo pruža nevjerojatnu čistoću reprodukcije što nije moguće s uređajima koji sadrže uobičajene toroidne transformatore obzirom da je distorzija audio signala zbog modulacije kod njih neizbježna.

Prilikom aktivacije pojačalo vrši analizu audio signala na ulazu pojačala (AGC-a -Automatic Gain Control), pretpojačala i pojačala (1kHz signal za provjeru konzistentnosti petlje – generator signala i puls signal 1kHz). Pomoću navedene funkcije pojačalo je u stanju detektirati koji dio sustav je operativan a koji je eventualno u kvaru. Ugrađeni generator signala, kao dio samo ispitivanja sustava može se koristiti za podešavanje nivoa izlaznog signala ako npr. na pojačalu nemamo spojen nikakav izvor zvuka.

PLS-X serija ima ugrađen jedinstveni napredni parametarski sustav MLC-a (Metal Loss Correction) za precizno podešavanje u slučajevima pada signala uzrokovanog metalnim dijelovima u području oko petlje. PLS-X serija omogućava instalaterima bolju kompenzaciju nastalog prigušenja od uobičajenog jednostavnog pojačanja signala na jednoj frekvenciji (vidi graf).

univox-pls-x1_m-tab

 

Karakteristike:

  • – Max Drive Voltage: 36,5Vpp/12,9 Vrms
  • – Max Drive Current: 9.5 Arms
  • – Frekventni odaziv: 75-6800 Hz
  • – Distorzija: < 1% THD
  • – Dual Action AGC: Dinamički raspon: > 50-70 dB (+1.5 dB)
  • – Attack time: 2-500 ms, Release time: 0.5-20 dB/s

 

Tablica pokrivenosti (m²):

univox-pls-x5_m-tab2

 

Preuzmi:

 

Proizvodi iz kategorije


APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin