REVAMP-2600_m

REVAMP 2600 je profesionalno 2-kanalno niskoohmsko pojačalo klase D s 2×600 W @ 4 Ω, visine 2 rack uređaja (HE). Uređaj objedinjuje veliku pouzdanost i Hypex module pojačala D klase. Vrlo jednostavan načina upravljanja sa šest prethodno definiranih opcija rada čine ovaj uređaj idealnim za ugostiteljske objekte, fittness prostore ili wellness dvorane.

Najuočljiviji dio ovog pojačala je prednji zaslon na kojem je prikazano sve što se u tom trenutku odvija unutar pojačala. Izlazna snaga pojačala se stalno nadzire preko ugrađenog limitatora koji ne dopuštaju oscilacije u snazi, a istovremeno pružaju dinamičan izlazni zvuk.

U REVAMP 2600 pojačalo ugrađeno je i inteligentno hladilo s promjenjivom brzinom okretaja koje ne dopušta prekomjerno grijanje uređaja u slučaju prevelike opterećenosti. Digitalni procesor signala u REVAMP 2600 pojačalu moguće je podešavati preko tipke koja se nalazi na stražnjoj strani uređaja. Ona omogućuje odabir jedan od nekoliko načina rada. REVAMP 2600 je savršeno pojačalo gdje treba puno snage u prostorima sa dvije zone.

 

Tehničke karakteristike:

  • Izlazna RMS snaga: 2x 600W @ 4Ω // 2x 300W @ 8Ω
  • Raspon frekvencija: (0/-3 dB) 10 Hz – 24 kHz
  • Ugrađen DSP procesor
  • Dimenzije (HxWxD): 483 x 344 x 340 mm (sa priborom)

 

Preuzmi:

 

 

 

Proizvodi iz kategorije


APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin