NEXIA_CS_m

OPIS

BIAMP Nexia CS ima 10 audio ulaza i 6 audio izlaza koji se mogu koristiti neovisno jedno o drugom, a namijenjen je za razne konferencijske primjene kao što su sale za sastanke, sudnice, vijećnice i druge.

Sustav DSP konferencijskog procesora ima 10 balansiranih mikrofonskih/linijskih ulaza i 6 balansiranih linijskih izlaza na tropolnim konektorima. Balansirani ulazi imaju mogućnost fantomskog napajanja mikrofona, a svi ulazi i izlazi su analogni s unutarnjim 24-bitnim A/D i D/A pretvaračima koji djeluju s frekvencijom uzorkovanja od 48 kHz. Sve unutarnje obrade su digitalne (DSP). NexLink veze omogućuju razmjenu digitalnih audio podataka unutar sustava s više uređaja

Priloženi softver služi za stvaranje/povezivanje DSP komponenata unutar svakog hardverski uređaj. Dostupne komponente sustava mogu uključivati različite modifikatore: miksere, filtere, skretnice, kontrole glasnoće i tona, usmjerivače, vremenska kašnjenja, upravljače, generatore tona, audio dijagnostiku te mnoge druge. Ethernet komunikacija se koristiti za softversku kontrolu i konfiguraciju. Nakon izvršenog programiranja, procesori se mogu kontrolirati putem priloženog softvera na dodijeljenom ekranu, preko RS-232 konektora s drugim uređajima i/ili s dodatnim uređajima za daljinsko upravljanje preko grafičkog sučelja. Softver raditi na PC računalima, s instaliranom mrežnom karticom te Windows® XP Professional/Vista/7/8 operativnim sustavom.

 NEXIA_CS_m1

TEHNIČKI PODACI:

  •    – 10 balansiranih mikrofonskih/linijskih ulaza
  •    – 6 balansiranih izlaza
  •    – Ethernet priključak za softversku konfiguraciju i kontrolu
  •    – Serijski priključak za RS-232 kontrolu drugih uređaja
  •    – NexLink priključak za sustav s više uređaja
  •    – Nexia program za Windows® operacijski sustav
  •    – Predkonfigurirani ulazi i izlazi s promjenjivim parametrima
  •    – Mikseri, skretnice, ekvalizatori, vremensko kašnjenje, kontrola, itd.

 

PREUZMI:

 

 

 

Proizvodi iz kategorije


APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin