Community Professional Loudspeakers

 

Novo partnerstvo i novi brand u našoj ponudi

HUST s ponosom objavljuje da je stupio u partnerstvo s velikim američkim proizvođačem audio opreme – Community Professional Loudspeakers. Napokon u asortimanu proizvoda visokokvalitetne opreme uz procesore, pojačala i ugradbene zvučnike nudimo i proizvode visoke kvalitete za stadione, crkve, industrijska postrojenja, ali i high quality proizvode za koncerte i dvorane! S otvaranjem nove poslovne lokacije imati ćete i mogućnost vidjeti, a i čuti te se uvjeriti koliko su oni zapravo dobri! Zašto!? Jer ZVUK je BITAN!

Ukratko o Community brandu

Community je američki proizvođač čiji proizvodi oblikuju industriju ozvučenja od davne 1968. Bruce Howze i Thomas Walter udružili su se 1986 godine kako bi konkurirali velikim proizvođačima kao što su JBL, Electro-Voice i Altec. Kao pioniri prvi su koristili inovativne zvučničke projektore i kućišta od stakloplastike. Community je poznat po zvučnicima visokih performansi za otvorena područja, kao što je npr. njihova R serija, a sve se to nastavlja s inovacijama u proizvodima kao što su ENTASYS serija, prvi industrijski three-way column line array sustav zvučnika u svijetu. Community proizvodi nude veliku glazbenu kvalitetu zvuka i jasnu te glasnu razumljivost. Dizajnirani su da budu atraktivni, ali nenametljiv, kao nadopuna interijera.

Community_CODE

Mnogi Community proizvodi imaju ETL certifikat kako bi zadovoljili sve UL standarde vezane uz masovno obavještavanje i glasovna upozorenja. Također neki od modela su i EN54-24 certificirani da zadovolje europske norme u području alarmnog obavještavanje. Community asortiman proizvoda pokriva razne namjene od sakralnih objekata svih veličine preko sportskih objekata pa sve do transportnih terminala. U svemu što radi, Community nastoji premašiti očekivanja korisnika i pokazuje svoju predanost poslovanju u izvanrednoj komunikaciji s korisnicima.

Kompletni “line-up” Community Professional zvučnika možete naći u pdf-u na linku ispod:

 

Iz medija

Vijest o sklopljenom partnerstvu su prenijeli i strani mediji vezani uz audio poslovanje čime su ukazali na važnost sklopljenog partnerstva između tvrke HUST i Community Professional Loudspeakers.

 
 
 
 

 

 

 

Vezane novosti


APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin