Kao i svake godine tako smo i ove proveli par dana na jednom od najvećih svjetskih sajmova audio/video industrije – ISE Amsterdamu.

Na ISE Amsterdamu kao i svake godine predstavljeno je mnogo noviteta. Cijeli sajam je zamišljen kao interakcija s proizvođačima koji prikazuju svoje nove proizvode na spektakularan način.
ISE2016-TVPrimjerice golemi industrijski roboti; strojevi koji služe kao motorizirani nosači ekrana velikih dimenzija (preko 80″ dijagonale).  Slika na svim televizorima je sinkronizirana u kojoj god da se poziciji nalaze, ..nešto stvarno spektakularno.

 

BIAMP

Jedan od najutjecajnijih brendova u audio industriji, američka kompanija BIAMP (čiji smo mi zastupnici – woo hooo) i ove godine je predstavila nešto novo.
Biamp_Devio
Konferencijski uređaj Devio primjenjiv je u svim tipovima konferencijski prostora ili manjim prezentacijsko-konferencijskim sobama. Eliminacija šumova i praćenja govornika dosegla je potpuno novu dimenziju s ovim uređajem. Uskoro više od tome na našoj web i facebook stranici, a ako ste nestrpljivi slobodno nas kontaktirate i saznati ćete sve iz prve ruke.

 

APART

Kao što svi imaju razne novitete tako i belgijska kompanija Apart ima novih proizvoda u svom (našem) asortimanu. Posve nova pojačala klase D raznih opcija snaga mogla su se vidjeti na njihovom štandu. Sva nova pojačala možete već naći u prodaji kod nas u poduzeću. REVAMP 1120T. REVAMP 2060T, REVAMP 2120T, REVAMP 4100 upotpunjuju asortiman iznimno pouzdanih i kvalitetnih pojačala REVAMP serije: REVAMP 1680, REVAMP 2250, REVAMP 2600, REVAMP 4120T, REVAMP 4240T.

Apart_revamp nova pojačala

Naravno da sav trud koji poduzeće HUST ulaže u svoje audio/video projekte na kraju ima svoje benefite. Ove godine za svoj trud i znanje osvojili smo karte za utakmicu Belgija – Italija na UEFA EURO u Francuskoj kao i službenu loptu za UEFA EURO natjecanje. Kako ne bi samo mi dobivali nagrade, za sve naše partnere će biti pokrenuta nagradna igra u kojoj će se moći osvojiti po jedna lopta mjesečno do početka EURA. Više o detaljima uskoro na web i facebook stranicama!

ISE2016-pic02

Naravno da je i tu happy hour nakon 17h na Apart štandu.

ISE2016-pic01

Rečenica koja bi opisala cijeli doživljaj bi se mogla svesti na sljedeći citat:
“S HUST-om uvijek ste na strani pobjednika! Živjeli!”

Ako imate pitanja ili želite više saznati o ISE sajmu svakako nas kontaktirajte ili posjetite na našoj lokaciji u Svetoj Nedelji

Vezane novosti


APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin