1. Grand Park Hotel, Rovinj

  Maistra Grand Park Hotel, Rovinj - hotel 5 zvjezdica sa najvećim i najluksuznijim spa&wellnes centrom u cijeloj Istri. Kompletno audio i video rješenje na cijelom hotelu.

 2. Valamar Poreč, upravna zgrada

  Valamar upravna zgrada Poreč - kompletno audio-vizualno rješenje s uključenim video zid Digital Signage sustavom, 86" Ultra Stretch Signage ekranima, projekcijskim sustavima, ..

 3. RBA poslovnice

  Koncept poslovnica RBA banke u potpunosti je usmjerena na iskustvo krajnjih korisnika te njihovo zadovoljstvo uslugama ali i doživljajem kroz razne oblike multimedijalnih sadržaja.

 4. Porsche Croatia, Zagreb

  Porsche Croatia d.o.o. je generalni zastupnik za marke Volkswagen, Audi, SEAT i ŠKODA, a posluje kao dio najvećeg europskog automobilskog koncerna, Porsche Holding iz Salzburga.

 5. Amadria Park Hotel Capital

  Kompletna audio i video rješenja na objektu Amadria Park Hotel Capital u samom središtu Zagreba. Arhitektura s početka 20. stoljeća u kombinaciji s profinjenošću suvremenog hotela.

 6. OŠ Iver + sportski kompleks

  Višezonski nezavisni sustavi ozvučenja na lokaciji: Osnovna škola Iver, Sesvetski Kraljevec s pripadajućim sportskim objektima - sportskom dvoranom i bazenom.

 7. Hrvatske vode, upravna zgrada

  Primjena visokih standarda kvalitete prilikom instalacije sustava ozvučenja i multimedije prezentacijske dvorane upravne zgrade Hrvatskih voda.

 8. Hrvatsko katoličko sveučilište

  Primjena visokih standarda kvalitete prilikom instalacije sustava ozvučenja i multimedije konferencijske dvorane Hrvatskog katoličkog sveučilišta.

 9. Fun Park Mirnovec, Biograd n/m

  Fun Park Mirnovec je tematsko zabavni park koji se prostire na više od 45 000 četvornih metara te pruža spektakularno iskustvo zabave za cijelu obitelj.

 10. Konvencijski Centar Šibenik

  Konvencijski centar Šibenik - polivalentan prostor modernog dizajna i najsuvremenije opreme. To je prvi i najveći konvencijski centar u Hrvatskoj s preko 1500 sjedećih mjesta.

 11. Caffe Bar Potter, Zagreb

  Šuma, priroda, mistika, .. to je bila ideja vodilja pri uređenju za ovu urbano-mističnu priču. Stablo po narudžbi, lampe po narudžbi, .. moralo se dogoditi da i zvuk bude kao iz bajke.

 12. Sportska dvorana Zabok

  Najveća sportska dvorana u Zagorju (više od 3834 m2), podijeljena na više nezavisnih zona te opremljena BIAMP DSP procesorima te APART i COMMUNITY zvučnicima..

 13. Hotel Port 9, Korčula

  Hotel Port 9 sastoji se od pet paviljona, restorana, recepcije i niza drugih objekata i sadržaja čija imena simboliziraju radove i putovanja istraživača Marca Pola.

 14. Valamar Girandella Resort 4*/5*

  Valamar Girandella Resort 4*/5* - kompleks više nezavisnih objekata gdje smo isporučili sustav ozvučenja i multimedije kroz više od 40 nezavisnih audio zona ..

 15. Medora Auri Family Beach Resort

  Novouređeni hotel **** raznovrsnih sadržaja s ukupno 253 soba i apartmana standardne i superior kvalitete s multimedijom i 16-zonskim audio sustavom podređenih eleganciji.

 16. Remisens Hotel Palace Bellevue

  Remisens Hotel Palace Bellevue (****) u Opatiji u samom centru - hotel stila i elegancije. Višezonski upravljivi sustav općeg ozvučenja, AVB standard, multimedija u dvoranama za sastanke, ..

 17. Hotel Padova, Rab

  Hotel Padova na otoku Rabu u mirnom okruženju raskošne vegetacije, u blizini centra i grada Raba. Višezonski LAN upravljivi sustav općeg ozvučenja, multimedija kongresne dvorane, ..

 18. Hotel Vila Rova, Krk

  Hotel Vila Rova, Krku s uključenim Spa & Wellness centrom, trim kabinetom, saunom, vanjskim bazenom s grijanom vodom i jacuzzijem, à la carte restoranom i Beach Grill Barom, ..

 19. Hotel Amarin, Rovinj

  Hotel Amarin smješten je na zelenom poluotoku, tek nekoliko minuta vožnje od središta Rovinja. Sustav ozvučenja i multimedije podjeljen je na više od 30 nezavisnih audio zona, ..

 20. Grand Hotel Slavia, Baška Voda

  Grand Hotel Slavia, smješten u Baškoj Vodi, popularnom ljetovalištu na poznatoj Makarskoj rivijeri, sastoji se od: 72 sobe i apartmana, restorana Del Posto, SPA centra, ...

 21. Portus Beach Club

  Portus Beach Club – D-Marina Sukošan, u sklopu D-Marine Dalmacija, najveće marine u Hrvatskoj koja se nalazi u prirodno zaštićenom zaljevu, 7 km južno od grada Zadra...

 22. Hotel Park, Split

  Hotel Park u Splitu, potpuno obnovljena perjanica hotelijerstva u gradu i regiji sa implementiranim vrhunskim standardom i obogaćenim sadržajima..

 23. Vila Hortensia, Mali Lošinj

  Vila Hortensia na Malom Lošinju je elegantna austro-ugarska ljepotica s početka 20. stoljeća u kojoj je implementiran najsuvremeniji sustav ozvučenja..

 24. Hotel Punta, Igrane

  HOTEL PUNTA, Igrane - hotel 4 zvjezdice gdje je implementiran višezonski audio sustav sa BIAMP centralnim DSP procesorom i višezonskom upravljačkom jedinicom...

 25. Hotel Nimfa, Živogošće

  HOTEL NIMFA, Živogošće, Igrane - hotel 4 zvjezdice gdje je implementiran višezonski audio sustav sa BIAMP centralnim DSP procesorom i višezonskom upravljačkom jedinicom...

 26. D-resort Mandalina, Šibenik

  Hotel D-Resort Mandalina Šibenik kategoriziran s najviših 5 zvjezdica, 69 luksuzno opremljenih soba, apartmana, wellness i spa centar, konferencijske dvorane, 3 ekskluzivne vile...

 27. Hotel Alhambra, M. Lošinj

  U hotelu Alhambra sve je podređeno stvaranju osjećaja elegancije i luksuza. Razina postavljene audio i video opreme u skladu sa interijerom; podređeno eleganciji i kvaliteti..

 28. Hotel Bellevue, M. Lošinj

  Hotel Bellevue, Mali Lošinj smješten u jedinstvenom okruženju u neposrednoj blizini mora, skriven između krošnji stoljetnih borova park šume Čikat, predstavlja pravu oazu...

 29. DrinX club, Zagreb

  Caffe bar / night club Drinx u samome centru Zagreba (Tkalčićeva). Prema visokim standardima i željama investitora postavljeno je ozvučenje u kombinaciji brendova BIAMP i APART.

 30. CINESTAR multipleksi

  CineStar kina su najpoznatija kina u Hrvatskoj, posvećena izgradnji dugotrajnog i kvalitetnog odnosa sa svojim posjetiteljima kroz konstantno uvođenje novih i jedinstvenih usluga, ...

 31. Vitality Hotel Punta, V. Lošinj

  Vitality Hotel Punta smješten je na ekskluzivnoj poziciji tik uz more, u neposrednoj blizini stoljetne lučice Velog Lošinja. Posebno osmišljeni sadržaji vitality zone sa bazenima..

 32. Bauhaus Hrvatska

  Izuzetno smo ponosni na povjerenje koje nam je ukazao BAUHAUS Hrvatska prilikom odabira sutava općeg ozvučenja. Zonski audio sustav sa višestrukim pozivno upravljačkim mikrofonima, ...

 33. Aquae Vivae, Krapinske Toplice

  Vodeni park Aquae Vivae je moderno zdanje uklopljeno u pitome zagorke brege i ujedno najveći kompleks unutarnjih bazena u Hrvatskoj (ukupno 18.000 m2), ...

 34. Vila Orsula, Dubrovnik

  Vila Orsula pruža najljepši pogled na more, otok Lokrum i Stari grad Dubrovnik. Vila koja je sagrađena 1939. godine, potpuno je renovirana kao boutique hotel sa 11 soba i 2 apartmana.

 35. Eurodom, Osijek

  Poslovno trgovački centar Eurodom u Osijeku, ukupne površine 85.000 m2 sa poslovnim centrom 11.000 m2 i trgovačkim centrom od 35.000 m2 i garažom za 800 mjesta.

 36. Radisson Blu Old Mill, Beograd

  Radisson Blu Old Mill Hotel u Beogradu smješten u industrijskoj zoni centra, kraj rijeke Save je prvi dizajn hotel u gradu sa 236 soba, 6 konferencijskih sala, ..

 37. Istarske toplice

  Audio sustav u Istarskim toplicama - višezonski sustav s nezavisnim podešavanjem i pozivima za svaku zonu posebno. Zvučnici u IP zaštiti zbog specifičnosti objekta..

 38. Hotel Vila Velebita

  Multifunkcionalni više zonski audio i video sustavi povezani u jedan cjeloviti sistem kompletno upravljiv putem GUI sučelja i touch kontrolera sa bilo kojeg PC uređaja na mreži..

 39. Hotel Aristos, Zagreb

  Hotel Aristos je rađen prema željama investitora koji je zahtjevao vrhunski standard, decentan dizajn pritom u svakom segmentu pružiti traženu funkcionalnost multimedijalnog sustava...

APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin