OD SADA NA NOVOJ LOKACIJI

Marijana Stilinovića 53, Sveta Nedelja

 

Novi showroom, novi uredi, novo skladište, proširena proizvodnja, ..

GALERIJA SLIKA s otvaranja – LINK

HUST na novoj lokaciji – novi prostor nam je omogućio kvalitetnu prezentaciju proizvodno-prodajnog programa, raspodjelu unutar tvrtke na odjele projektiranja, prodaje i proizvodnje te povećanje skladišnog kapaciteta kako bi osigurali dostupnost što većeg dijela proizvoda u što kraćem roku.

Reprezentativni showroom na površini većoj 150m²

Novi potpuno funkcionalni multimedijalni showroom na površini većoj od 150m² sastoji se od različitih tipova ugradnih i nadgradnih zvučnika proizvođača APART, COMMUNITY i TOA koje trenutno imamo u ponudi – od malih ugradnih i nadgradnih zvučnika opće namjene (BGM) pa sve do vrhunskih unutrašnjih i vanjskih zvučnika za klubove, dvorane, stadione, ..itd.

INTEGRACIJA I UPRAVLJANJE – ozvučenje, video, multimedija, rasvjeta..

Za kvalitetnu obradu tj. procesing zvuka i upravljanje sustavom multimedije i rasvjete, brinu se novi BIAMP DSP procesori TESIRA FORTE te upravljačke jedinice CRESTRON. Cijeli showroom je upotpunjen CHAUVET rasvjetnim tijelima.

Novo skladište – proširenje prodajnih kapaciteta

Kako bi zadovoljili trenutno rastuću potražnju proširili smo skladišne kapacitete te smo sada u mogućnosti trenutno isporučiti veći dio prodajnog programa, kako iz svoje vlastite proizvodnje tako i veći dio proizvoda tvrtki čiji smo direktni i ovlašteni zastupnici za RH – APART, BIAMP, COMMUNITY, SCREENLINE, UNIVOX


Izdvojeni uredi za projektiranje, prodaju i proizvodnju.

Trebate li savjet u vezi multimedije ili samo ozvučenje?

Dođite i posjetite nas kako bi mogli zajednički pronašli optimalno riješenje posebno prilagođeno prema Vašim željama i mogućnostima!

 

Mi nikada ne prestajemo eksperimentirati i razmišljati, uvijek čineći ono nemoguće zapravo praktičnim i to sve iz ljubavi prema zvuku i slici!

 

Vezane novosti


APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin