Na tržištu smo više od 20. godina! Vrijeme i iskustvo su na našoj strani, a mi smo na Vašoj, zašto?

JER ZVUK JE BITAN!

Vizija:


HUST d.o.o. želi biti vodeći dizajner, proizvođač i isporučitelj audio, video i komunikacijska rješenja koja potiču bolju komunikaciju i prezentaciju sadržaja između naših korisnika i njihovih klijenata među svim konkurentskim tvrtkama u regiji. Radimo na ispunjenju ili premašivanju očekivanja kupaca u svakom pogledu, jer za HUST, kvaliteta je više od proizvoda koje pružimo – to je bit svega što radimo.

Mi nikada ne prestajemo eksperimentirati i razmišljati, uvijek čineći ono nemoguće zapravo praktičnim i to sve zbog ljubavi prema zvuku i slici!

 

Misija:


Mi u HUST-u smatramo da je ono što radimo važno za društvo. Nastojimo ostvariti dobit i uspjeh, ali uvijek na način da se poštuju etičke vrijednosti poslovanja, ljudi, a i okoliša. Održivi načini života su od vitalnog značaja za budućnost! Proizvodi koje nudimo u našim rješenjima dizajnirani su s namjerom da traju, a ako se nešto pokvari popravak je iznimno lak kako ne bi morali mijenjati sami uređaj. Sve ovo dokazuju i naše garancije koje traju i do pet godina!

Mi smo HUST, a naša misija je da vi zvučite savršeno! Jer zvuk je bitan!

 

O nama:


Kao jedan od vodećih hrvatskih proizvođača profesionalne elektroakustičke opreme poduzeće HUST d.o.o. u proteklih dva desetljeća isporučuje audio, video i konferencijska rješenja za sve potrebe tržišta.

Referentni radovi

Ako čekate let prema Amsterdamu na zračnoj luci Zagreb, ljetujete primjerice na otoku Lošinju u hotelu Bellevue, odlazite u šoping u neki od City Centar One trgovačkih centara ili pak odmarate na jahti u D-Marin Dalmaciji Sukošan, naša oprema i vizija su tamo pretočene u vašu multimedijalnu viziju! U velikim ili malim prostorima, u kompleksnim ili jednostavnim okruženjima HUST daje svoja rješenja kako bi optimizirali vaše audio, video i konferencijske potrebe.

Zastupstva

Uz to, tim stručnjaka pomoći će Vam pri projektiranju i odabiru opreme tako da se postigne optimalna kvaliteta uz minimalna ulaganja. Osim proizvoda iz vlastitog proizvodnoga programa u ponudi su i proizvodi firmi čiji smo generalni zastupnici: belgijska firma APART, američke firme BIAMP i Community Professional, talijanska firma Screenline i švedska firma Univox by Edin.

Pomoć pri projektiranju

Zbog uske suradnje s projektnim kućama postignuta je velika prilagodljivost zahtjevima investitora i arhitekata glede izbora boja i oblika proizvoda, vodeći brigu o posebnim zahtjevima korisnika, namjeni objekta uz optimalizaciju troškova.

Sustavi SOS pozivne signalizacije

Uz razglasne sustave razvijeni su najmoderniji sustavi bolničke i hotelske SOS signalizacije koji su ugrađeni u niz bolnica, domova umirovljenika i turističkih objekata. U ponudi je analogni sustav kompatibilan, što se tiče ožičenja, sa sustavima koji su se tradicionalno ugrađivali u te vrste objekata te digitalni sustav koji omogućuje i niz drugih funkcija (memoriranje, ispis,…) uz bitno jednostavnije ožičenje.

Podrška i servis

Bitno je napomenuti da djelatnici poduzeća HUST daju kompletnu logističku podršku od idejnoga projekta do puštanja u pogon. Nije nebitno napomenuti da nema opreme u svijetu koju ne treba održavati ili popraviti u slučaju kvara. Servisna služba HUST-a na raspolaganju je u najkraćem roku, a za važne objekte poput bolnica, zračnih luka i sličnih objekata i 24 sata dnevno.

Uz odličnu kvalitetu ide i odgovarajuće jamstvo koje je na sve proizvode HUST minimalno 24 mjeseca. Imate li problem iz djelatnosti poduzeća HUST, dođite i problem će biti riješen na Vaše zadovoljstvo. Sve što trebate učiniti je obratiti se na našu adresu.

I još nešto. Prije nego što se odlučite što ćete kupiti, a zatim i od koga, provjerite kakva iskustva imaju poslovni partneri i kupci kod Vašeg budućeg poslovnog partnera te gdje su servisi koji održavaju ponuđenu opremu.

APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin