HUST projektantska rješenja


Svjesni smo toga da svaka industrija ima jedinstvene potrebe. Audio, video i SOS sustavi nisu iznimka. Svaki projektirani sustav zahtijeva rješenja koja su dovoljno dobra i dovoljno fleksibilna da odgovaraju na sve rastuće potrebe. Bez obzira na Vaše interesno područje, znamo da Vam je potrebna kvalitetna i pouzdana oprema koja je spremna na svaki izazov.

Sigurno ne bi održavali koncert u sobi za sastanke ili sastanak dviju osoba u velikoj konferencijskoj dvorani, zar ne? U većini slučajeva, audio i video potrebe određuju se prema veličini i namijeni te funkciju određenog prostora, od malih prostorija za kolaboraciju sve pa sve do više-namjenskih prostora primjerice velikih korporativnih objekata, ..
HUST ima rješenja za Vas!

Svaka funkcija u poslovanju ima jedinstvenu perspektivu o svojim potrebama. Pozivamo Vas da zajedno s nama dođemo do rješenja za Vaše želje i potrebe. Bez obzira na vašu ulogu, HUST d.o.o. je tu da bi Vi poboljšali komunikaciju te ojačali vezu sa svojim kupcima, zaposlenicima, krajnjim korisnicima, ..

Naše stručno i visoko educirano osoblje rado će Vam izraditi potpuno neobvezujuću kompletnu projektnu dokumentaciju sa tehničkim nacrtima, shemama, troškovnicima i opisima sustava

Opseg područja projektiranja:

Audio rješenja, video rješenja, audio konferencijska rješenja, video konferencijska rješenja, EN 54 sustavi ozvučenja, IP televizija, Digital Signage sustavi, sustavi induktivnih petlji, SOS pozivna signalizacija,.. – sva rješenja se odnose i na privatne kao i na javne građevine.

Izdvojeni radovi

 

Vrijednost dobrog audio konzultanta.

Dobar zvuk i dobra slike ne događaju se sami od sebe!


Svaki zadatak koji zahtijeva kvalificirane profesionalce za uspješnu provedbu plana/projekta nešto je što ne biste trebali odraditi sami. U slučaju kada se radi o sustavima multimedije, audio/video konzultant je vješt stručnjak koji razumije cijeli proces dizajniranja zvuka, zvučne pozadine, video projekcija i kontrole.

Dobar zvuk se ne događa! Za dobar zvuk vrlo je važno uključiti prave stručnjake u proces stvaranja projekta ozvučenja i pozadinske glazbe. Ako postoji mogućnosti dobro je konzultirati se u ranoj fazi koncepta/dizajna projekta. Sve želje ili ideje korisnika mi kao stručni audio/video konzultanti možemo odraditi.

Primjer “budget friendly” rješenja za urede, komercijalne poslovne prostore, domove, ..

Centralna audio jedinica audio uređaja s 8 pojačala, 4 AM/FM tunera, web serverom za upravljanje preko IP adrese putem bilo kojeg web preglednika, ..

 

Mogućnosti i opcije


S obzirom da poznajemo najnovije trendove u audio/video i IT industriji, dobar multimedijski doživljaj nam u konačnici nije teško proizvesti. Kako bi olakšali i pojednostavili sami projekt potrebna je kvalitetna priprema kao što su uvid u tlocrt i presjeke samog prostora, vrstu materijala u prostoru, primarnu namjenu prostora, … i sl. Nakon odgovora na nekoliko bitnih pitanja lako se izradi više različitih opcija i modela (ugradbeni / nagradni zvučnici, subwooferi, ugradna/nadgradna projekcijska platna, projektori, audio konferencijski sustavi, video konferencijski sustavi, ..)

U nastavku dio izdvojenih referentnih radova; jedan mali dio HUST rješenja – od idejnoga rješenja, projektne dokumentacije do same isporuke i implementacije opreme i cjelovitih sustava.

 

Koristi od rada s konzultantima


Savjetovanje i konzultacije prilikom osmišljavanja samog koncepta, u fazi izrade idejnoga rješenja, uvelike može smanjiti ukupan trošak u dijelu AV instalacija tj. sustava. Prednost angažiranja audio savjetnika je ta što oni mogu djelovati za krajnjeg korisnika kao tehnički predstavnik i veza između njihovih potreba i interesa te u konačnici prilikom izvođenja kao veza i nadzor nad izvođenjem radova. Multimedijski konzultanti ne samo da su dizajneri audio/video sustava, oni mogu također pri završetku radova odraditi provjeru usklađenosti sustava prema projektu U slučaju da dolazi do razilaženja u odnosu na projektirano i/ili željeno rješenje konzultant može sugerirati što bi sve trebalo popraviti kako bi se dobila željena izvedba i funkcionalnost.

Ovim putem ne želimo reći da izvođači radova ne rade ili ne znaju svoj posao, ili da rade protiv investitora, već da je svakako dobro imati osobu koja se razumije u materiju i koja kroz praktične i stručne savjete i ponuđenja rješenja može izvuči maksimum od AV sustava u ciljanom budžetu. Postoji mnogo kvalificiranih izvođača radova koji su sposobni odraditi veće i komplicirane AV sustave bez problema, ali samo zahvaljujući kvalitetnoj pripremi i dokumentaciji. Za one projekte u kojima vlasnik želi stručnost konzultanta zbog veličine sustava, iskustva na već prethodno odrađenim istim ili sličnim poslovnima, ili zbog samog nadzora kvalitete izvedbenog – dobar je izbor imati ga. Postoje mnogi slučajevi u kojima audio/video konzultanti i audio izvođači usko surađuju te odrađuju uspješna audio/video rješenja za svoje klijente.

 

HUST preporuke


Svakako se bilježimo da nas kontaktirate po pitanju audio video konzultacija pošto smo do sada odrađivali i implementirali sustave za sve nove hotele u sustavu Jadranka hotela (Hotel Bellevue, Alhambra, Vila Hortensia, hotel Punta, Aquapark Čikat, Maistra grupe (Adriatic – Rovinj, Amarin – Rovinj), Liburnija Riviera Hoteli d.d. (Palace Bellevue), Dogus grupe (D Resort Šibenik – Šibenik, D-Marin Dalmacija – Marina Sukošan, Hotel Hyatt u Zadru – projektiranje/konzultacije), Valamar resorts (Otok Sv. Nikola – Poreč – kompleks Rabac– projektiranje i konzultacije), Karisma Adiratic grupe (Punta, Nimfa – Živogošće), Hotel Auri – Medora hotels, hotel Park Split, svi opći prostori u CineStar u zadnjih 5 godina, sve Euroherc građevine u zadnjih 8 godina, sve benzinske postaje u INA grupi…. itd.

APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin