U svojoj ponudi HUST d.o.o. nudi dobavu opreme ali i kompletnih rješenja u segmentu audio i video prezentacijske opreme kao što su video/data projektori svih vrsta i namjene, nadgradna, ugradna, elektromotorna i mehanička projekcijska platna, proizvodi za audio/video distribuciju, prezentacijsko – kolaboracijska oprema i alati, sustavi za audio i video konferenciju, .. itd.
U nastavku detaljnije o pojedinim segmentima:

PROJEKCIJSKA PLATNA


HUST d.o.o. je generalni zastupnik renomiranoga proizvođača projekcijskih platna i pripadajuće opreme – talijanke tvrtke SCREENLINE. Tvrtka je osnovana 1985 godine u Italiji te s više od 25 godina iskustva proizvodi projekcijska platna vrhunske kvalitete a sve osmišljeno i proizvedeno unutar EU. Sva kućišta i popratni materijali izrađeni su od čvrstog ali laganog aluminija koji jamči čvrstoću i dugotrajnost dok s druge strane pruža malu težinu i omogućava lakšu i jednostavniju postavu.
Zahvaljujući dogovoru s tvrtkom Somfy® sva elektromotorna platna sadrže Somfy® motore što jamči tihi rad, kvalitetu, pouzdanost i dugotrajnost.

Kod odabira materijala ScreenLine nudi više različitih materijal zavisno od primarne namjene platna. Izuzetna pozornost je pridodana elastičnosti samoga materijala, njegovoj što manjoj težini i što većoj kvaliteti projicirane slike (povećani gain materijala platna i kut vidljivosti bez gubitaka na kontrastu i bez vidljivog utjecaja na promjenu boja). Svi materijali koji su u ponudi su M1/B2 i M2 certificirani i ne otpuštaju nikakve štetne sastojke.

Detaljnije

 

 

VIDEO / DATA PROJEKTORI


Kako je tvrtka HUST primarno orijentirana na projektnu prodaju cjelovitih rješenja tako nerijetko nailazimo na razna ograničenja i zahtjeve kada su u pitanju video / data projekcijski sustavi a zavisno o mogućnostima i potrebama na samoj lokaciji. Nekada je riječ o arhitekturi prostora koja ne dopušta smještaj projektora na željeno mjesto, nekada o posebnim instalacijskim izvedbama koja uključuju video zidove višestrukih projekcijskih površina s modelima koji omogućavaju veliku sliku s male udaljenosti, a nekada je riječ samo o limitiranom budžetu koji ne dozvoljava postavu kvalitetnijih instalacijski rješenja, .. U bilo kojoj situaciji s paletom proizvoda od ukupno 3 dobavljača koja imamo u ponudi u mogućnosti smo ostvariti sve želje i zahtjeve projekta

INSTALACIJSKI VIDEO DATA PROJEKTORI

LCD, DLP i laser tehnologije, SVGA, VGA, WXGA, Full HD 1080 i WUXGA rezolucije, izmjenjivi objektivi, snage od 4500/5000 ANSI lumena pa sve do više od 12000 ANSI lm, …

 

PREZENTACIJSKI I MOBILNI VIDEO DATA PROJEKTORI

LCD, DLP i laser tehnologije, SVGA, VGA, WXGA, Full HD 1080 i WUXGA rezolucije, snage od 2000 ANSI lumena pa sve do 5000 ANSI lm, …

 

SHORT THROW I ULTRA SHORT THROW VIDEO DATA PROJEKTORI

LCD i DLP tehnologije, SVGA, VGA, WXGA, Full HD 1080 i WUXGA rezolucije, snage od 1500 ANSI lumena pa sve do 4000 ANSI lm, …

  

VIDEO KONFERENCIJSKI UREĐAJI


U ponudi imamo više različitih AV konferencijskih i kolaboracijskih rješenja zavisno od potreba i mogućnosti.
Jednostavnija rješenja kvalitetnih audio konferencijskih sustava s pripadajućim kolaboracijskim alatima koji u kombinaciji s kompjuterskim tehnologijama i servisima (npr. Skype, Skype Meetings, Skype for Business, ..) postaju AV konferencijsko – kolaboracijski sustavi koji pružaju korisniku jednostavno i povoljno rješenje na najvećem nivou kvalitete s pregršt opcija.

Primjer: BIAMP DEVIO

Kada se radi o većim sustavima i implementaciji AV video konferencijskih rješenja u iste gdje su potrebni različiti načini korisničkog pristupa tj. razna Telepresence rješenja (mobilni uređaji, prijenosna računala, tableti, pametni telefoni, „phableti“, ..), gdje je potrebna infrastrukturna i UC (unified communication) integracija,.. tada nudimo kompletna “all in one” i/ili skalabilna rješenja; da li kroz fiksne hardverske kodeke i pakete, servere, ili putem jednostavnijih “cloud baziranih” usluga.

  

DISTRIBUCIJA I UPRAVLJANJE


Koristeći poznate svjetske proizvođače kao što su KRAMER i CRESTRON te primjenom znanja naših djelatnika koji su certificirani od strane proizvođača u svijetu AV tehnologija imamo rješenje za sve potrebe i za sve tipove prostora i objekata – kućna automatizacija, kongresne i konferencijske dvorane, koncertni i muzejski prostori, hoteli, obrazovne ustanove, ..

Distribucija AV signala

Prijenos audio signala, video signala do ultra-visokih (4K) rezolucija, obavijesnih i upravljačkih, analognih i digitalnih signala putem: UTP mrežnih kabela, optičkih vlakana, putem lokalne mrežne infrastrukture (AVB standard), kao H.264 i H.265 AV streaming, Voice&Video over IP,..

Modularni sustavi matričnog preklapanja

Matrice za audio, video i upravljačke signale – sustavi preklapanja u svim kombinacijama od 2 x 2 do 128 x 128 AV ulaza i izlaza. Primjena za signale i konekcije u svim kombinacijama ulaza i izlaza – RGB/VGA, HDMI, DVI, HDBaseT, komponentni video, 3G HD-SDI, HD-SDI, DGKat, FireWire, .. itd.

Upravljanje audio i video sadržajem

Jedinstveno upravljanje sustavima za kontrolu i automatizaciju multimedije, sustava rasvjete i zastora, sustavom grijanja i hlađenja, itd., putem touchscreen uređaja, daljinskog upravljača, tipkovnica, mobitela, prijenosnih računala / tableta, .. itd.

 


APart-Audio Biamp Commercial Audio Systems Community Professional Loudspeakers Screenline Univox by Edin